Video agencija

video-agencijaV kolikor boste za svoj promocijski video spot, grafično animacijo, tv oglas, video za družabna omrežja ali kakšen drug video material izbrali video agencijo, vam zagotavljamo, da bo video agencija oblikovala video in ga pripravila glede na vaše cilje, potrebe in želje, tako da boste s končnim video izdelkom lahko dosegli želene rezultate.

Video agencija bo poskrbela da bo s kreativnimi idejami ustvarila vizualno privlačno video vsebino. Strokovno osebje video agencije bo z vrhunsko opremo izdelalo kakovosten material, ga dinamično urejalo, obogatilo z glasbo, sinhronizacijo (po potrebi), grafiko in animacijo. Vse to bo narejeno v skladu z vizualno podobo in smernicami vaše blagovne znamke.

Načrtovanje video produkcije

Videoprodukcija se deli na več faz. Pri kreiranju dobrega video materiala je pomembna že prva faza, pred produkcija v kateri še sploh ne začnemo snemati ampak se na snemanje šele pripravljamo. Boljše kot se pripravimo in organiziramo, lažje bomo izpeljali proces snemanja in kasneje tudi končne obdelava video materiala v fazi post produkcije. Zgradit moramo torej na samem začetku dobre temelje, tako kot pri hiši. Ni zaman, ko pravijo, da brez dobre priprave ni uspešnega projekta. Načrtovanje projekta je izrazito pomemben korak, v katerem načrtujemo vrstni red izvajanja nalog pa tudi zbrati vse potrebne materiale in druge zadeve, ki jih potrebujemo za izvedbo video projekta.

Pri planiranju videa je potrebno vedeti komu bo namenjen, se pravi kdo je pravzaprav ciljno občinstvo. V kolikor želimo, da bo video uspešen in da bo dosegel svoj namen, mora biti vide prilagojen ciljnemu občinstvu. Lahko bi rekli, da tako kot ima vsak izdelek svojega kupca, ima vsak video svoje občinstvo. Še en dokaz več kako pomembno je planiranje v procesu video produkcije.

Video produkcija

Video produkcija je zelo kompleksno področje, ki zahteva obsežno znanje z različnih področjih, zato se lahko v procesu video produkcije lahko marsikaj zalomi, če nismo dobro pripravljeni in sinhronizirani s celotno ekipo kot tudi z naročnikom video materiala.