Superge akcija

Bil je prvi teden v maju. Na maturantskem plesu so se mi strgale superge. Gledal sem kakšne superge ponujajo v spletni trgovini, ugotovil sem da imajo ženske in moške modele najrazličnejših barv in namenjene vsak svojem področju. Imeli so košarkarske, pohodne, tekaške, rokometne superge… Ker pa že šest let igram košarko, sem se odločil za košarkarske superge modro zelene barve. V kolikor želite kupiti superge po ugodni ceni, kliknite na povezavo superge akcija.

Skoraj sem že kliknil na spletno košarico, ko mi je pisala moja punca, da ji je žal, ker mi je na maturancu s petko ponesreči strgala stare superge. Takrat sem se spomnil, da ima čez en teden rojstni dan. Odločil sem se da ji kupim tekaške superge bele barve, ker trenira atletiko, poleg tega pa se lepo prilegajo z njeno belo oprijeto trenirko. Že sem si predstavljal kako bova skupaj tekla ob sončnem zahodu.

Čez en teden sem jo presenetil z mojim darilom. In sanje so se mi uresničile, skupaj sva tekla v novih supergah ob sončnem zahodu. Pri košarki so se moje superge odlično odrezale moja noga se je počutila peresno lahka in izjemno udobno. Soigralci so mi rekli, da s temi supergami igram kot slavni košarkar Michael Jordan.

Moji soigralci so bili prav ljubosumni, ker imam tako super superge. Zato so po treningu še oni odšli na spletno trgovino in si začeli izbirati superge. Vsak je imel svoje želje. Nekateri so kupili iste čevlje kot jaz, dva sta kupila air jordanke, trije so kupili superge za tek, pet si je vzelo nogometne superge, ki so bile namenjene popoldanski rekreacija in Miha je bil edini, ki se je odločil kupiti bele superge za tenis.

Vsakemu so bile nove superge noro všeč. Nekateri soigralci so superge kupili še za darila za svoje družinske člane. Ko smo naslednji teden igrali proti Velenju, smo bili v novih supergah vedno korak pred tekmeci😊.