Zakaj je serum za rast trepalnic najbolj primerna oblika podaljševanja trepalnic?

Verjetno je med nami ni ženske, ki si ne bi želela naravno dolgih in gostih trepalnic. A mati narava z njimi žal ni obdarila vseh, zato mnoge preizkušamo različne načine, kako ustvariti očarljiv videz zdravih in bujnih trepalnic. Nekatere si pri ličenju pomagajo z različnimi triki, druge si nadenejo umetne trepalnice, tretje pa se odločijo za permanentno podaljšanje. A mnoge izmed njih ne vedo, da na trgu obstaja še en pripomoček, ki je za uporabo primernejši od vseh naštetih oblik – serum za rast trepalnic.

Prvi razlog, ki govori v prid uporabi seruma, je ta, da v nasprotju z vsakodnevnimi triki za optično podaljševanje trepalnic le-te podaljša za dalj časa. Poleg tega njegov nanos vzame manj časa, uporablja pa se lahko kar sočasno z ličili. Njegova druga prednost je, da je njegova uporaba bolj varna, kot uporaba umetnih trepalnic, saj lahko lepilo zaradi nevarnih kemikalij razdraži oči ali povzroči alergijsko reakcijo, v najslabšem primeru pa celo povzroči poškodbo foliklov. Če se umetnih trepalnic pred spanjem ne odstrani, se lahko pod lepilom začno nabirati bakterije, ki lahko povzročijo razna vnetja. Serum za rast trepalnic je primeren tudi za najobčutljivejše oči, poleg tega pa je njegova uporaba izjemno preprosta.

Še eden izmed pozitivnih vidikov uporabe seruma je ta, da je cenovno bolj dostopen, kot permanentno podaljševanje trepalnic, poleg tega pa ne prinaša nobenih tveganj in neželenih stranskih učinkov. V primeru, da podaljševanje trepalnic ni pravilno izvedeno, trepalnice namreč lahko pričnejo izpadati. Serum za rast trepalnic v nasprotju z drugimi naštetimi metodami poskrbi za naraven videz polnih, gostih, temnih in močnih trepalnic, zaradi česar se lahko z lahkoto odpoveste vsakodnevnemu zamudnemu nanašanju maskare. Serum pa ne bo le pomagal preprečiti lomljenja in izpadanja trepalnic, ampak bo tudi spodbudil rast novih in daljših – brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov.