Naj serum za rast trepalnic postane del vaše vsakdanje nege

rast trepalnicObstaja splošno prepričanje, da je serum za rast trepalnic namenjen le ženskam s šibkimi in svetlimi trepalnicami, ki se včasih za povrhu vsega še lomijo in izpadajo. Morda je bilo tako v preteklosti, danes pa so serumi zaradi izpopolnjene formule primerni in namenjeni za vsakdanjo uporabo vsake ženske. Uporabljajo jih namreč tudi tiste, ki so sicer z videzom svojih trepalnic zadovoljne, a se dobro zavedajo, da je njihova nega na dolgi rok zelo pomembna. Serum za rast trepalnic ob nanosu ustvarja tanek zaščitni sloj, zato trepalnice ščiti pred nesnago in drugimi škodljivimi vplivi iz okolja. Ker je cenovno dostopen in varen za uporabo, ga uporabljajo tudi ženske z občutljivimi očmi.

Priljubljen je tudi med tistimi uporabnicami, ki so zagovornice naravnega videza, pa ga z maskaro ne morejo doseči. Vsebuje namreč učinkovine, ki poskrbijo, da trepalnice postanejo temnejše barve, a njihov videz hkrati ne izgleda izumetničen. Vsakodnevno nanašanje maskare je lahko zamudno, poleg tega pa ne prinaša dolgoročnega učinka. Serum za rast trepalnic ima v nasprotju z maskaro dolgoročen učinek, z njegovo uporabo pa se izognete tudi grudicam in packam okoli oči, ki nastanejo ob nanašanju maskare. Zaradi vsebnosti zgoščevalcev ob nanašanju ne kaplja, ampak se oprime trepalnic in tam tudi ostane. Namenjen je tudi tistim ženskam, ki se ličenju ne želijo odpovedati, hkrati pa želijo doseči videz dolgih in bujnih trepalnic na naraven način. Zato je razveseljujoč podatek ta, da se lahko serum uporablja kar pod ličili.

Njegova uporaba pa se navsezadnje priporoča tudi tistim, katerih trepalnice se lomijo in izpadajo. Za njihovo močnejšo strukturo poskrbi že od korenin naprej in do mešičkov dovaja pomembna hranila – s tem preprečuje njihovo krčenje, ki lahko vodi v izpadanje trepalnic. Poleg tega podpira njihovo naravno pH ravnovesje, jim s tem omogoči optimalne pogoje za rast na naraven način in podaljša njihov življenjski cikel.