Salomon superge za zahtevnejše terene

salomon supergeZa tek ne potrebujemo veliko opreme, mora pa biti tista, ki jo uporabljamo, kos nalogi. Še posebej, če ne tečemo po cesti ali urejeni progi, temveč po gozdnih brezpotjih, kamnitih poteh in podobnih terenih. Če na takšne površine zaidete z neprimernimi tekaškimi čevlji, ti gotovo ne bodo zdržali dolgo – podplat se hitro obrabi, čevelj se raztrga, poleg tega tvegate poškodbe. Za zahtevnejše terene je nedvomno bolje izbrati prilagojene superge za trail tek priznanega proizvajalca Salomon! Salomon superge za zahtevnejše terene so znane kot zanesljive in odlične v tej vlogi.

Nanje prisegajo tudi profesionalci, ki se soočajo z izzivi, pri katerih so čevlji še posebej na udaru! A tudi rekreativci, ki na zahtevna brezpotja zaidejo le občasno, se morajo zavedati pomembne vloge, ki jo imajo pri teku ustrezni čevlji. Kaj mora ponujati obutev za tek po zahtevnih terenih?

Trail tekače Salomon navdušuje prav z odlikami, ki so nepogrešljive pri tovrstni uporabi. Že takoj pride do izraza vrhunski podplat, ki preprečuje drsenje na mokrih površinah in zagotavlja optimalen oprijem in stabilnost na razgibanem terenu, na primer na makadamski poti ali s koreninami prekriti gozdni stezi. Salomon superge zagotavljajo varen korak tam, kjer si napak preprosto ne morete privoščiti. Posledično ti čevlji skrbijo tudi za varnost in zdravje tekača – udobni in stabilni čevlji preprečujejo nerodne pristanke in znižajo nevarnost za zvine, izpahe in druge nevšečnosti, ki se lahko hitro pripetijo pri teku po neurejenih progah. Skrbno oblikovani Salomon čevlji za trail tek bodo skrbeli za varen korak, posledično pa tudi za izjemno udobje tudi pri dolgotrajnem teku!

Blagovno znamko Salomon odlikuje vsestranska kakovost, ki pride do izraza pri vseh njihovih izdelkih. Pri čevljih za tek po zahtevnejših terenih je to še kako pomembno – vzdržljivost, ki ne dopusti obrabe podplata in trganja čevlja, ter odlična zgradba čevlja, ki bo ohranil vse svoje odlike skozi dolge kilometre uporabe tudi na najzahtevnejših terenih.