Potrebuje vaš avto kvalitetno poliranje?

poliranje
poliranje

Je tudi vaš avto izgubil nekaj sijaja? Ni več tako lep ko takrat, ko je bil nov? Poliranje ga lahko spet vrne v mladost. Zunanji lak ščiti vašega jeklenega konjička pred vplivi vremena, a se vse prehitro zgodi, da se na njem pojavijo majhne poškodbe. Te se so lahko posledice vremena ali pa majhnih kamenčkov na vozišču. Ti se odbijejo od ceste in povzročajo mini poškodbe na laku. Poliranje odstrani tudi večje rise. Če vas zanima industrijsko poliranje pa kliknite na povezavo Poliranje Minox d.o.o.

Včasih se lahko vaš avto poškoduje tudi v avtopralnici. Ali pa ga popraskate sami, z preveč navdušenim odstranjevanjem ledu ali neprevidnim čiščenjem.

Potem ko se vozilo očisti zunaj in znotraj, mu je treba vsakega toliko časa privoščiti še poliranje. Z njim se povrne lepa barva vozilu. Obenem pa se še zaščiti lak. Tako dobro pripravite avtomobil na zimo in vso sol, ki ga bo čakala na cestah. Postopek lahko opravite sami v domači garaži. Če pa želite boljši rezultat, prepustite svojega jeklenega lepotca strokovnjakom. Tudi če sedaj ni najlepši, če ga peljete na poliranje, bo zasijal v vsej svoji lepoti.

Pogosto vzrok za neenakomerno barvo vašega vozila niso praske, ampak le umazanija. Včasih pa se vam po parkiranju na javnih parkiriščih pojavijo na avtu ostanki barve. Te so pustili neprevidni vozniki, ki so narobe precenili svoje zmožnosti parkiranja. Če poškodbe niso pregloboke, bodo že z poliranjem skoraj ali povsem izginile.

Pripravite se na zimo. Privoščite svojemu vozilu kvalitetne zimske gume, dotočite tekočine, primerne nižjim temperaturah in ga peljite na poliranje.