Mobilne hiške Hrvaška

mobilne-hiske-hrvaskaLetošnje poletne počitnice sva s punco preživela v kampu na Hrvaškem. Sprva sva hotela kar kampirati v šotorih, ampak se nama je po preverjanju vremenske napovedi, zdelo boljše, da najameva kar mobilno hiško. Z njo v primeru dežja ali neviht ne bi imela problemov in definitivno sva bila v hiški tudi varnejša pred mogočim zlomov vej. Takoj sva se strinjala, da bo Hrvaška najina izbrana destinacija, zaradi čudovitih plaž, dobre kulinarike in hitre dostopnosti. Odločila sva se, da obiščeva stran Mobilne hiše Hrvaška in poiščeva najoptimalnejšo ponudbo.

Obmorska država je polna srednjeveškim mestec z bogato zgodovino, galerij, in koncertov. Na Hrvaškem pa je tudi neverjetno velika izbira športnih aktivnosti, kot so potapljanje, kolesarjenje, raftanje, planinarjenje in jadranje.

Hrvaška ponuja ogromno izbiro kampov in najema raznih mobilnih hišk. Te se lahko zelo razlikujejo po ceni, vendar verjamem, da bi prav vsak našel eno, ki bi mu ustrezala.

Po brskanju na spletu, sva hitro našla enkraten kamp in nemudoma rezervirala termin najema mobilne hiške. Ta je bila za razliko od apartmaja veliko cenejša in bolj praktična. Mobilna hiška nama je ponujala vse prednosti stanovanja, hkrati pa naju je obdržala v stiku z naravo. Ker se je hiška nahajala čisto ob plaži, me je čudovit razgled na celoten zaliv vsako jutro znova prevzel. Terasa je bila super za sproščanje in večerno grilanje rib. Mobilna hiška je imela dnevni prostor, lastno kopalnico ter popolnoma opremljeno kuhinjo. Poleg udobja, je hiška ohranjala pristnost kampiranja pod številnimi borovci. Izjemno hvaležna pa sva bila tudi za vgrajeno klimo, ki je olajšala vročo poletno vročino. Kljub luksuznosti nisva preživela večine časa v njeni notranjosti, saj naju je popolnoma zamotil zunanji bazen, ki se je nahajal v kompleksu hišic.

Počitnice so bile enkratne, a so minile čisto prehitro. Po dnevih odrivanja novih plaž, mest in vsega, kar ponuja Hrvaška, je bilo neverjetno sproščujoče zaspati v udobni postelji mobilne hiške. Bivanje v hiškam bi priporočal prav vsakemu!