Krema proti gubam – kako jo izbrati?

krema za gube lux factorSe mogoče sprašujete, kaj izbrati za nego proti staranju? Kako ste lahko prepričani, da bo vaša nova krema proti gubam zares delovala? Dermatologi so podelili njihove zaupne nasvete, ki vam bodo pomagali pravilno izbrati.
Nakupovanje anti-aging izdelkov je lahko naporna izkušnja. Kupljena krema proti gubam ni nujno, da bo sploh imela učinek na vašo kožo. V ogromni izbiri izdelkov je težko vedeti, kateri izdelek izbrati. Tukaj je nekaj nasvetov, da lažje kupite naslednji izdelek ali preverite, ali je vaša zadnja krema proti gubam prava izbira.

Začnite s sončno zaščito in vlažilno kremo. Dermatologi se strinjajo, da sta sončna zaščita in krema proti gubam, ki vsebuje vlažilne sestavine, najbolj zanesljiva in učinkovita izdelka za boj proti staranju, ki ju lahko kupite. Uporabljajte ju vsak dan in kmalu boste videli opazno razliko.

Ko kupujete kremo za sončno zaščito, izberite tisto, ki vam bo nudila vse naslednje stvari: širok spekter zaščite, zaščitni faktor (ZF ali SPF) 30 ali več in vodoodpornost. To ni pomembno, samo ko ste na plaži in želite, da sončna zaščita zdrži tudi v vodi. Pomembno je tudi v vročih poletnih dneh, ko se potimo in običajna krema s sončno zaščito ne bi zdržala na našem obrazu.

Krema proti gubam, ki vsebuje vlažilne sestavine, bo poskrbela za zmanjšanje drobnih gub in tankih linij. Vlažilne sestavine, kot je hialuronska kilsina, so tako učinkovite, da so mnogokrat skrivnostna sestavina v mnogih anti-aging izdelkih.
Krema proti gubam in sončna zaščita potrebujeta nekaj tednov, da pokažeta svoj učinek. Redno ju nanašajte 2 tedna in potem skrbno preučite svojo kožo. Ali so znaki staranja, ki so vas motili pred uporabo še tam? Vas še motijo?

Vedno kupujte izdelke, ki so primerni za vaš tip kože. Vaša sončna zaščita, krema proti gubam in ostali anti-aging bodo najbolje delovali, če so prilagojeni vašemu tipu kože.