Zabavna stajica

Koliko zabave ste omogočili in zagotovili svojim najmlajšim? Kako vam je pa to uspelo? S tako različno otroško opremo, je verjento vaš odgovor. Seveda tudi s tem, da se otroku posvečamo in skupaj z njim počnemo razne reči, pa vendar imamo na voljo toliko otroške opreme, da ko nismo neposredno v stiku z njim, se ta samostojno zabava. Ena takšnih izbir je zabavna stajica, ki bo zagotovo vse prej kot luksuz. Če se nam je ta še do nedavnega zdela neuporabna in nepotrebna, pa se bomo prepričali v nasprotno, če se odločimo za nakup te. Kajti stajice imajo toliko prednosti in te običajno prepoznamo šele, ko je že pri nas doma.

Vse igrače na enem kupu, v prijetni in ljubki »škatli«, v kateri bo otrok neizmerno užival. Prednost je še zagotovo ta, da so stajice si medsebojno zelo različne, kar pomeni, da so različnih velikosti, oblik, barvnih kombinacij, itd. In tako lahko sledimo našemu otroku ter mu priskrbimo takšno, za katero menimo, da se bo v njej dobro počutil in mu bo predstavljala zabavo.

Stajica sicer ni nujna, tako kot mogoče druge reči za otroka, pa vendar je zelo uporabna in dobrodošla. Mi kot starši si tudi verjento želimo privoščiti kakšno minutko mira in se posvetiti sebi, želimo v miru pomiti posodo, spiti kavo, zadihati, kuhati, itd. In pri tem, da nas ne skrbi, kako je naš otrok, ampak da vemo, da je ta na varnem in v svojem zabavnem kotičku uživa. Ko mu postane dolgčas pa seveda ga enostavno vzamemo ven in nadaljujemo vsakodnevno rutino. Ker je poponoma varna, otrok lahko v njej preživi toliko časa, kot želi in nas ni treba skrbeti, da bi mu kakorkoli ta škodila. Torej, dajmo vse njegove ljubke živalice in druge igrače v stajico, opazujmo njegovo obnašanje in zabavno igro in zagotovo boste tudi sami nekdo, ki bo stajico v prihodnje zelo zagovarjal.